Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("CAFE")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 4222

  • Page / 169
Export

Selection :

  • and

POTASSIUM AND OTHER MINERAL CONTENTS OF GREEN, ROASTED AND INSTANT COFFEES = TENEURS EN POTASSIUM ET AUTRES ELEMENTS MINERAUX DE CAFES VERTS, TORREFIES OU INSTANTANES SOLUBLESCLARKE RJ; WALKER LJ.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 11; PP. 1389-1404; BIBL. 14 REF.Article

POLAROGRAPHISCHE BESTIMMUNG VON TRIGONELLIN IM KAFFEE = DOSAGE, PAR POLAROGRAPHIE, DE LA TRIGONELLINE DANS LE CAFESMOLA U; SONTAG G.1983; ZEITSCHRIFT FUER LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND -FORSCHUNG; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1983; VOL. 177; NO 2; PP. 114-115; ABS. ENG; BIBL. 15 REF.; 2 FIG./1 TABL.Article

EFEITO DA CONCENTRACAO DE OXIGENIO NO ESPACO LIVRE DA EMBALAGEM E DA TEMPERATURA SOBRE A QUALIDADE DO CAFE SOLUVEL = EFFET DE LA CONCENTRATION EN OXYGENE DE L'ESPACE LIBRE DANS L'EMBALLAGE ET DE LA TEMPERATURE, SUR LA QUALITE DU CAFE SOLUBLEQUAST DG; OKADA M; MORI EEM et al.1977; BOL. INST. TECNOL. ALIM.; BRA; DA. 1977; NO 52; PP. 81-89; ABS. ENG; BIBL. 5 REF.Article

THE TIME-BUDGET STUDY OF TAVERN-GOING: A VALIDATIONELLIOTT D; COSPER R.1982; J. STUD. ALCOHOL.; ISSN 0096-882X; USA; DA. 1982; VOL. 43; NO 3; PP. 397-403; BIBL. 19 REF.Article

BEITRAG ZUR HISTOPATHOLOGIE DES NAEVUS SPILUS. = CONTRIBUTION A L'HISTOPATHOLOGIE DU NAEVUS SPILUSCRAMER HJ.1977; ZBL. ALLG. PATHOL. PATHOL. ANAT.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 121; NO 1-2; PP. 122-128; ABS. ANGL.; BIBL. 12 REF.Article

DRINKING IN TAVERNS: A 15-YEAR COMPARISONRATCLIFFE WD; NUTTER RW; HEWITT D et al.1982; INT. J. ADDICT.; ISSN 0020-773X; USA; DA. 1982; VOL. 17; NO 5; PP. 869-877; BIBL. 6 REF.Article

BARTENDERS: AN UNTAPPED RESSOURCE FOR THE PREVENTION OF ALCOHOL ABUSE.WARING ML; SPERR I.1982; INT. J. ADDICT.; ISSN 0020-773X; USA; DA. 1982; VOL. 17; NO 5; PP. 859-868; BIBL. 16 REF.Article

DITERPENE IN KAFFEEOELEN ZUR BEURTEILUNG VON ROHKAFFEE NACH ART UND BEARBEITUNG. = LES DITERPENES DES HUILES DE CAFE POUR EVALUER LES CAFES SELON L'ESPECE ET LE PROCEDE DE TRANSFORMATIONWURZIGER J.1977; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 79; NO 8; PP. 334-339; ABS. ANGL.; BIBL. DISSEM.Article

SEX AND TIME OF DAY AS DETERMINANTS OF WHETHER PEOPLE ENTER THE CAFETERIA TOGETHER OR ALONESMITH GF; ADAMS L.1982; PSYCHOLOGICAL REPORTS; ISSN 0033-2941; USA; DA. 1982; VOL. 51; NO 3; PART. 1; PP. 837-838; BIBL. 3 REF.Article

BIRTHMARKS.JACOBS AH; CAHN RL.1976; PEDIATR. ANN.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 5; NO 12; PP. 6-28 (16P.); BIBL. 14 REF.Article

PULPA Y PERGAMINO DE CAFE. IX. USO DE LA PULPA DE CAFE EN LA ALIMENTACION DE CERDOS EN LA FASE DE CRECIMIENTO Y ACABADO = PULPES ET PARCHES DE CAFE. IX. UTILISATION DE LA PULPE DE CAFE DANS L'ALIMENTATION DES PORCS EN CROISSANCE ET EN FINITIONJARQUIN R; ROSALES FA; GONZALES JM et al.1974; TURRIALBA; COSTA RICA; DA. 1974; VOL. 24; NO 4; PP. 353-359; ABS. ANGL.; BIBL. 12 REF.Article

DRAINAGE THROUGH COFFEE EXTRACT FOAM = DRAINAGE DE L'EAU DANS UN EXTRAIT DE CAFE SOUS FORME DE MOUSSECHANDAK AJ; CHIVATE MR.1974; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1974; VOL. 11; NO 1; PP. 26-27; BIBL. 12 REF.Article

FEUX INSTRUCTIFS1979; REV. BELGE FEU; BEL; DA. 1979; NO 47; PP. 9-16; (7 P.)Article

LA FRAZIONE STEROLICA DELL' OLIO DI CAFFE (COFFEA ARABICA L.) = FRACTION STEROLIQUE DE L'HUILE DE GRAINES DE CAFE (COFFEA ARABICA L.)TISCORNIA E; CENTI GROSSI M; TASSI MICCO C et al.1979; RIV. ITAL. SOSTANZE GRASSE; ITA; DA. 1979; VOL. 56; NO 8; PP. 283-292; ABS. ENG; BIBL. 36 REF.Article

COFFEE GROUNDS REPLACING SORGHUM GRAINS IN PIG RATIONS = MARC DE CAFE EN REMPLACEMENT DU SORGHO GRAIN DANS DES RATIONS POUR PORCSBALOGUN TF; KOCH BA.1975; TROP. AGRIC.; TRINIDAD; DA. 1975; VOL. 52; NO 3; PP. 243-249; BIBL. 1/2 P.Article

OXAZOLES AND THIAZOLES IN COFFEE AROMA = OXAZOLES ET THIAZOLES DANS L'AROME DU CAFEVITZTHUM OG; WERKHOFF P.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 6; PP. 1210-1215; BIBL. 32 REF.Article

KALORIMETRISCHE UNTERSUCHUNGEN AN DEM SYSTEM KAFFEE-EXTRAKT/WASSER = ETUDES CALORIMETRIQUES DU SYSTEME EXTRAIT DE CAFE/EAURIEDEL L.1974; CHEM. MIKROBIOL. TECHNOL. LEBENSMITTEL; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 3; NO 4; PP. 108-112; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 18 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN AN KAFFEE UND KAFFEE-ERSATZ. XVII. VERHALTEN DER POLYSACCHARID-KOMPLEXE VON ROBUSTA-KAFFEE BEIM ROESTEN = ETUDE DU CAFE ET SES SUCCEDANES. XVII. COMPORTEMENT DES COMPLEXES POLYPOSIDIQUES PENDANT LA TORREFACTION DU CAFE ROBUSTAASANTE M; THALER H.1975; Z. LEBENSMITTEL. UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 159; NO 2; PP. 93-96; ABS. ANGL.; BIBL. 6REF.Article

METHODE RAPIDE DE DETERMINATION INDICATIVE DE LA TENEUR EN CAFEINE DANS LE CAFE TORREFIEGAL I; BEKES I.1972; ELELMISZERVIZGAL. KOEZL.; MAGYAR.; DA. 1972; VOL. 18; NO 3; PP. 115-120; ABS. RUSSE ALLEM. ANGL. FR.; BIBL. 9 REF.Article

ANALISE MICROBIOLOGICA DE ACIDO NICOTINICO E TRIGONELINA EM CAFES BRASILEIROS = DOSAGES MICROBIOLOGIQUES DE L'ACIDE NICOTINIQUE ET DE LA TRIGONELLINE DANS DES CAFES BRESILIENSSUASSUNA DE OLIVEIRA EN; KIZAWA K; CAMPOS B et al.1972; REV. MICROBIOL.; BRAS.; DA. 1972; VOL. 3; NO 2; PP. 61-67; ABS. ANGL.; BIBL. 23 REF.Serial Issue

An analysis of U.S. federal mileage ratings for plug-in hybrid electric vehiclesFRIEDMAN, Peter D; GROSSWEILER, Phil.Energy policy. 2014, Vol 74, pp 697-702, issn 0301-4215, 6 p.Article

UNTERSUCHUNGEN AN KAFFEE UND KAFFEE-ERSATZ. XVI. POLYSACCHARIDE IN EXTRAKTEN EINES ROBUSTA-KAFFEES = RECHERCHE SUR LE CAFE ET SES SUCCEDANES. XVI. LES POLYOSIDES DES EXTRAITS D'UN CAFE ROBUSTAASANTE M; THALER H.1975; CHEM. MIKROBIOL. TECHNOL. LEBENSMITTEL; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 4; NO 4; PP. 110-116; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 3REF.Article

ROLE DES BASES VOLATILES DANS L'AROME DU CAFEARTEM'EV BV; ARKHIPTSEV NE; CHEPURNOJ IP et al.1973; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 1; PP. 160-161; BIBL. 3 REF.Serial Issue

DECORATIVE ART AND MODERN INTERIORS. THEMES IN NATURE = ARCHITECTURE ET NATURE. 18 EXEMPLES INTERNATIONAUXVALLEE NICOLE TR.1980; ; FRA; PARIS: MONITEUR; DA. 1980; 183 P.; 28 CM; ISBN 2-86282-119-5Book

THE THERMIC EFFECT OF CAFFEINATED AND DECAFFEINATED COFFEE INGESTED WITH BREAKFASTZAHORSKA MARKIEWICZ B.1980; ACTA PHYSIOL. POLON.; POL; DA. 1980; VOL. 31; NO 1; PP. 17-20; BIBL. 8 REF.Article

  • Page / 169